De komende maanden staan er verschillende gebeurtenissen op de agenda. Bekijk hieronder het overzicht. In verband met coronavirus kunnen geplande evenementen uitgesteld of afgelast worden. Sommige gebeurtenissen vinden online plaats.

12 november: Deltacongres gaat online

Het Deltacongres dat op 12 november 2020 zou plaatsvinden in het MECC Maastricht wordt een online Deltacongres. Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus en de onzekerheden die daarbij horen voor de komende tijd heeft de organisatie besloten het congres niet fysiek te laten plaatvinden. Alle voorbereidingen worden nu gericht op het organiseren van een online congres en de nieuwe mogelijkheden die dat biedt. De organisatie hoopt volgend jaar het Deltacongres 2021 wel in Maastricht te kunnen houden. 

Landelijk zijn maatregelen ingesteld tegen de verspreiding van het coronavirus, waaronder beperkingen voor evenementen en vervoersbewegingen. Welke maatregelen in november zullen gelden is vooralsnog onduidelijk. Wel is duidelijk dat het virus nog een langere tijd onder ons zal blijven. De organisatie van het Deltacongres vond het daarom niet verantwoord de voorbereidingen voor een fysiek congres door te laten gaan. 

Omdat de deltacommissaris en de partners in het Deltaprogramma het erg belangrijk vinden dat de deltacommunity elkaar blijft ontmoeten en inspireren wordt er nu hard gewerkt aan het vormgeven van een online congres, inclusief een plenair programma met interessante sprekers, parallelsessies, een jongerenprogramma en ontmoetingsmogelijkheden. De uitnodigingen worden zoals gebruikelijk vlak na de zomer verstuurd en wij hopen de gehele deltacommunity op 12 november 2020 online te ontmoeten. 

2 december 2020

Stuurgroep Deltaprogramma

Begin 2021

Dijkwerkersdag

Aanmelden voor Deltanieuws

Wilt u of een collega Deltanieuws blijvend ontvangen om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond het Deltaprogramma, dat kan door u aan te melden via onze website.

Afmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen.