De vijfde NKWK conferentie komt eraan! Reserveer dinsdag 14 mei 2019 alvast in uw agenda. 

De organisatie is dit jaar in handen van Rijkswaterstaat en Staf deltacommissaris, in samenwerking met de TU Delft, het Hoogheemraadschap van Delfland, Provincie Zuid-Holland, Deltares en het Topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI) Deltatechnologie. In het Nationaal Kennis- en innovatieprogramma Water en Klimaat werken ruim veertig partijen samen aan onderzoek en praktijktoepassingen voor een veilige en leefbare delta.

De lustrumconferentie richt zich vooral op de resultaten van al dit onderzoek. Bezoekers krijgen  ruimschoots de gelegenheid om ook resultaten in de praktijk te bekijken: de tweede helft van het programma bestaat volledig uit excursies. 

Eind maart worden de uitnodigingen met het volledige programma verzonden. Vanaf dat moment is de inschrijving open. 

Graag tot ziens op dinsdag 14 mei, bij Lijm en Cultuur in Delft!